Informatio d.o.o. je cenjen prodajalec programske opreme Georgia Softworks. V podjetju Informatio vedo, kako izdelki Georgia Softworks lahko izpolnijo zahteve in pričakovanja strank, in so usposobljeni za odlično podporo.
Naomi Thompson, Georgia SoftworksVključitev RF terminalov v ERP sistem podjetja je bila izvedena s platformo GeorgiaSoftworks Telnet, katero smo po obširnem testiranju uvedli s pomočjo specialistov podjetja Informatio d.o.o.. Ti so nam s svojim poglobljenim znanjem svetovali kako podrobno nastaviti telnet parametre, da so povezave RF terminalov z ERP sistemom stabilne.
Samo Drab, Krka Novo mestoInformatio d.o.o je podjetje, ki temeljito prisluhne, analizira potrebo klienta in ponudi profesionalni predlog. Njihova posebna vrednost je popolna podporna pomoč in zanesljivost v procesu uvedbe in uporabe.
Andrej Slak, Renault Nissan SlovenijaInformatio d.o.o. je eden od naših najboljših partnerjev za nadaljnjo prodajo končnim kupcem. Svoje stranke je sposoben obdržati dolgoročno, hkrati pa zaradi dobre Informatio tehnične podpore mi s temi strankami nimamo prav nobenega dodatnega dela.
Darjan Marčič, Sophos


 

Osnovo prodaje računalniške strojne in programske opreme predstavljajo rešitve. Tukaj lahko vidite le nekaj pomembnejših blagovnih znamk, ki jih tržimo. Zato vam predlagamo, da pokličete našo prodajo ter nam zaupate vaše želje.