Georgia Softworks UTS

Naša želja, da bi v čim večji meri obvladovali kompleksnost graditve računalniških informacijskih sistemov, našim uporabnikom pa nudili kar najbolj zaokroženo ponudbo Klikni na sliko za povečavo računalniške opreme in storitev, je botrovala podpisu pogodbe o prodaji in distribuciji proizvodov podjetja Georgia SoftWorks iz ZDA.

Predvsem hitrost in robustnost TELNET / SSH2 platforme podjetja Georgia SoftWoks nam je zagotovila možnost razvoja sistemskih rešitev na področju poslovnih aplikacij, Klikni na sliko za povečavo lokacijskih skladišč, mobilne prodaje, evidence prisotnosti ter kontrole pristopa, itd.

Rešitve na Georgia Softworks telnet platformi smo v tesnem sodelovanju s podjetjem ARANEA d.o.o. implementirali v mnogih podjetjih.

Referenčno listo si lahko ogledate v predstavitvi podjetja (O nas). Za dodatne informacije kliknite na Georgia Softworks UTS oziroma na logotip GeorgiaSoftworks.


 

MIMO mini monitorji

Ultra prenosni 7" zaslon, občutljiv na dotik. Težak le malo več kot 0,5 kg. Je odlična rešitev za vse, ki potrebujejo razširitev namizja ali enostavno želijo ločen zaslon za svoj priljubljen program. Idealen za POS sisteme Primeren je tudi kot prikazovalnik za kupce, saj je priključitev na obstoječi POS sistem izredno preprosta.

Namizje lahko poljubno razširite v levo, desno, navzgor ali navzdol. Ekran lahko celo zavrtite za 90° in ga tako prilagodite vašim potrebam. Kljub napajanju preko USB vrat zagotavlja visoko svetilnost. Prilagodljiv potrebam Tudi koti gledanja so izvrstni. Zato smo prepričani, da ta zaslon ustreza vsem vašim zahtevam.

MIMO UM-720 serija zaslonov je na voljo kot samostojni zaslon z vključenim stojalom, ki obenem ščiti zaslon, ko je zložen, oziroma kot različica VESA, ki je primerna za Klikni na sliko za vsebinomontažo na steno.


Tudi v reviji MonitorPro (zima 2012) so zaznali velik potencial zaslonov MIMO. Kliknite na logotip MonitorPro za ogled vsebine revije.
Predstavitev MIMO monitorjev si lahko ogledate tudi v Adobe PDF obliki (povezava spodaj), za kar potrebujete Adobe bralnik.


MIMO prospekt  MIMO prospekt

MIMO zasloni


 

Evidenca na področju dela

Zakon o evidencah na področju dela in socialne varnosti nalaga delodajalcem, da dnevno evidentirajo izrabo delovnega časa za vsakega zaposlenega posebej.

Zato smo za vas pripravili pakete sistemov za evidenco prisotnosti (registracijo delovnega časa). Več o sistemu lahko preberete, če kliknete na EVICA oziroma logotip EVICA. V kolikor bi vas računalniška evidenca prisotnosti zanimala, nas pokličite ali pa nam pošljite e-pošto in z veseljem vam bomo pomagali pripraviti rešitev.Novo skladišče

 

'Polnjenje skladišča'

 

Lokacijsko skladiščeNaše rešitve...

 

Naše rešitve...

 

Naše rešitve...Računalniški sistem

 

Biometrični čitalec

 

Monitor občutljiv na dotikNaše rešitve...

 

Naše rešitve...

 

Naše rešitve...